Chestionare Auto

Sunteti la rubrica de Chestionare auto online, si cu aceasta ocazie va oferim o simulare, exacta si precisa, ca la examenul de sala de la drpciv. Inainte de a incepe sa faci chestionarele auto, mentionez faptul ca acestea nu trebuie facute in graba, orice cursant avand timpul necesar pentru a le realiza.

Aceste chestionare auto online se pot face numai de la un calculator, ele nefiind in acest moment disponibile pentru telefoanele mobile si tablete.

In cazul in care nu esti sigur de raspunsul unei intrebari, iti recomandam sa nu te pripesti, si sa apesi butonul ‘RASPUND MAI TARZIU’, putand reveni la ea in momentul in care le-ai terminat pe cele dinaintea acesteia.

Daca ai gresit raspunsul la intrebarea in care esti in acel moment, atentie, in care esti in acel moment, apasa butonul ‘STERGE RASPUNS’, si bifeaza-l pe cel care il consideri tu corect. MULT SUCCES!

Dispunem de toate intrebarile puse la dispozitie de site-ul oficial DRPCIV.ro, astfel incat chiar te indrumam sa faci cat mai multe chestionare folosind aplicatia de mai sus. Totodata, pe langa toate cele specificate, iti mai recomandam sa studiezi si sa inveti intrebarile si raspunsurile drpciv, de la rubrica site-ului nostru, www.chestionaredrpciv.com. Iti dorim bafta multa, si succes!